Residential by Pei-Lin Hsieh

Pei-Lin Hsieh Shares The Well of Light Residential

Pei - Lin Hsieh, the designer of the award winning work Well of Light by Pei - Lin Hsieh illustrates, As this project is situated in the enchanting Yang-Ming Mountain, the designer opted to capitalize on its exceptionally ample light in crafting a harmonious dialogue between human, space and natural environment. The public domain is an open space demarcated with various floor elevations so as to allow poured in light to diffuse throughout various parts of space, while creating independent spatial usage with visual access interwoven in between, an essential domain for family gathering..

Residential by Pei-Lin Hsieh Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64557

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 5px Design News homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2018 5px Design News - 5px.org - All Articles