Aedas's Lè Architecture Office

Aedas Exhibits The Lè Architecture Office

Aedas, the creative mind behind the awarded work Aedas's Lè Architecture Office says, The office space is planned to provide a highly efficient yet healthy and inspiring working environment. Canti-levered communal space incorporates the ‘urban living room’ with pantries, coffee shops, libraries and brainstorming areas, to promote creativity and catalyse interaction between office users. It majorly attracts small IT companies that eagerly demands such flexible and exchangeable working environment..

Aedas's Lè Architecture Office Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64934

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 5px Design News homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2018 5px Design News - 5px.org - All Articles