Award Winning Munige Shop

Jack Chen Shows The Munige Shop

Jack Chen, the creative mind behind the awarded project Shop by Jack Chen demonstrates, From exterior and interior through entire building is full of concrete-like material, supplemented with black, white and a few wood colors, together creating a cool tone. Staircase in the central of space becomes leading role, a variety of angled folded shapes are just like a cone supporting the whole second floor, and join with an extended platform in ground floor. The space is like a completely part..

Award Winning Munige Shop Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43115

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 5px Design News homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2019 5px Design News - 5px.org - All Articles